Nominatie Lindeboom Bierbrouwerij voor ondernemersprijs

Lindeboom Bierbrouwerij is voor ruim 140 jaar vakmanschap genomineerd voor de Ondernemersprijs Leudal 2013. De Limburgse brouwerij uit Neer is één van de vijf genomineerde bedrijven die meedingen naar de Ondernemersprijs. Op 23 januari 2013 zal bekend worden of Lindeboom de prijs daadwerkelijk mee naar huis mag nemen.

Vakmanschap is het thema van deze eerste Ondernemersprijs Leudal. “Dat thema maakt onze nominatie extra mooi”, vindt algemeen directeur Paul Joosten. “Als er iets belangrijk is voor een bierbrouwerij, dan is het vakmanschap. Het is voor onze brouwers elke dag opnieuw een uitdaging om met vier natuurlijke ingrediënten bier van dezelfde constante hoge kwaliteit te brouwen. Dat vraagt om passie, kennis en ervaring. Om vakmanschap dus!”

Jury
Een vakkundige jury die bestaat uit mevrouw Bertha Verhoeven, ondernemer en oud-voorzitter KvK Limburg, de heer John Penders, oprichter Penders Voetzorg en de heer Thieu van Gemert, oud-directeur Rabobank, licht de vijf genomineerde bedrijven door en gaat er op bedrijfsbezoek om te bepalen welk bedrijf de Ondernemersprijs Leudal wint. Het publiek dat tijdens de uitreiking aanwezig is, bepaalt wie de Publieksprijs mee naar huis neemt.

Lees ook:Brouwerij Lindeboom opent 3 mei nieuwe brouwzaal
Lees ook:Directeur bierbrouwerij Lindeboom overleden
Lees ook:Bierbrouwerij De Koningshoeven wint MVO-prijs
Lees ook:Circa 60 hobbybrouwers durven pilsuitdaging aan
Lees ook:Nederland zesde op internationale bartender wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.