Brouwdemonstratie marathon in Zeeland: 20 december a.s.

Van een van mijn trouwe bierblog-volgers ontving ik dit super evenement. Op 20 december a.s. organiseren de Walchers Wijnmakers, Bierbrouwers en Likeurmakers Gilde (WWBLG) gratis van 09.00 tot 16.00 uur een brouwmarathon op de Middelburgsestraat 83 in Koudekerke, Zeeland. Bovendien geven zij een voorlichting over het zelf maken van bier.

Het doel van de brouwmarathon is om mensen te laten zien hoe bier thuis zelf gebrouwen kan worden. Normaal gesproken kunnen mensen het brouwproces alleen in delen zien en missen zij dus bijvoorbeeld de voorbereiding. Meerdere brouwers beginnen met een deel van het brouwproces zodat iedere bezoeker op elke moment van de dag het gehele brouwproces kan zien. Tijdens de dag zijn ook gratig hapjes en drankjes verkrijgbaar. Kortom een leuk event om het bier brouwen van dichtbij te bekijken.
Voor meer informatie kijk op http://www.zeelandnet.nl/uitinzeeland/bekijk/evenement/id/5555

Lees ook:Bierbrouwers en bierliefhebbers in actie voor Hof ten Dormaal
Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen
Lees ook:Week van bier- en kaascombinaties op bier.blog.nl
Lees ook:Shell-tankstation alcoholvrij café
Lees ook:Welke smaak wil jij meer in bier in 2013?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.