Eurotrash Brewery brouwer Fucking Hell bier?

hellAl maanden sinds de lancering in maart vraag ik me af welke Duitse brouwer het ‘Fucking Hell’ bier gaat brouwen. De naam haalde in heel Europa het nieuws van vele media. Nergens is de naam van de brouwer bekendgemaakt. Op diverse plaatsen heb ik geïnformeerd en kreeg ik geen antwoord. Ook op internet is momenteel nog steeds geen link gelegd tussen de brouwer en het bier. Door de vorige blogposting heb ik volgens mij nu de brouwerij van dit Fucking Hell bier gevonden, namelijk Eurotrash Brewery.

Deze brouwerij brouwt allemaal bieren met ‘Hell’ en inderdaad dat deed me dus denken aan het ‘Fucking Hell’ bier. Een blik op de website leert dat het nog in oprichting is. En nu komt een volgende combinatie. Op facebook is de link gelegd met dit artikel. En verder is Arno Coenen als kunstenaar betrokken bij deze brouwerij.

En wat schetst mijn verbazing? Op facebook bij het account van Eurotrash Brewery heeft Rob Coenen, familie Arno Coenen??, aangegeven de publicatie van nu.nl over Fucking Hell bier leuk te vinden. En dit bericht is bovendien geplaatst bij het facebook account van de Eurotrash Brewery. Ook is de brouwer Duits. Of zijn het serieus allemaal toevalligheden? Kan toch niet waar zijn. Fucking Hell bier wordt straks gebrouwen door Eurotrash Brewery! Toch? De bieren die deze brouwerij maakt / gaat maken ondersteunen de Metal-muziek.

Hieronder een Youtube video van Arno Coenen waar de brouwerij in naar voren komt en het bier van deze brouwerij wordt gepromoot. Ben erg benieuwd wanneer het bier van de band rolt!

Lees ook:Kunst en bier: Brewdog doet het!
Lees ook:Bier ‘Fucking Hell’ mag
Lees ook:Het nieuwe bier van De Molen en Flying Dog
Lees ook:Facebook: De bierwereld bij elkaar!
Lees ook:Celis White: de betere Hoegaarden

5 reacties op “Eurotrash Brewery brouwer Fucking Hell bier?

  1. Henk de Jong

    Negatief mannetje dat tegen de Europese Unie is…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jan Lemmens

    Negatief mannetje?
    Nee dan heb je hem niet begrepen. De man is in de eerste plaats een kunstenaar, die zijn bieren gebruikt als deel en/of als omlijsting van zijn happenings en exposities.
    Op het laatste filmfestival in Rotterdam zag ik een filmpje van hem, alwaar hij zijn vader een kijk op zijn werk probeerde te geven.
    Hij maakte ooit worst, ‘eenheidsworst’ genoemd, want iedereen moest hem lekker vinden. Toen hij eenzelfde iets met bier wilde doen (hij was als student lid van een brouwvereniging) stootte hji op het probleem dat er al eenheidsbier (eenheidsworstbier?) bestond, namelijk Heineken. Dat is niet negatief, dat is humor!! En wellicht ook kunst, maar daar spreek ik me liever niet over uit.
    Overigens is hij ook de verantwoordelijke voor het ’666′ etiket van Brouwerij de Molen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rick Kempen

    Een held, dus?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jan Lemmens

    Neu, geen held, wel iemand die gewoon leuk bezig is. In ieder geval miste ik in zijn geheel waarom de man weggeschreven moest worden als een negatief anti europa iemand.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Henk de Jong

    Jan je hebt helemaal gelijk.
    Ik stond te snel met mijn oordeel klaar over iemand die ik helemaal niet ken.
    De man is lekker bezig en ik gun hem het allerbeste!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.