Paracetamol en bier

bier pijnstiller

Deze week begon met wel opmerkelijk goed nieuws. Bier blijkt een betere pijnstiller te zijn dan paracetamol.  Als je pijn hebt, kunnen een paar biertjes die met een kwart verzachten. Dat staat in een onderzoek van de universiteit van de Britse stad Greenwich.

Goed nieuws lijkt mij, zeker nu de week van het Nederlandse bier voor de deur staat. Van 11 tot en met 21 mei is er weer van alles te beleven door heel Nederland. Van grote bierfestivals, tot kleine proeverijen. Op de website van de week van het Nederlandse bier vind je een overzicht van de diverse activiteiten.

Ik probeer in ieder geval aanwezig te zijn bij het Nederlandse bierproeffestival (11 t/m13 mei in Den Haag) maar er is nog veel meer te beleven. Keuzes maken is niet mijn sterkste kant, maar ik ga mijn best doen. Weet jij al waar je naar toe gaat?  Of heb je nog tips?

Lees ook:Een week lang bier van eigen bodem
Lees ook:Vier het Nederlandse bier
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier voor de deur
Lees ook:Vandaag BierBeleving Oss
Lees ook:Een week lang Nederlands bier in de hoofdrol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.