Categorie: "Bieractie van de week"

Zoektocht naar witte Heineken blikjes

Foto 2 - Heineken Sensation white canHet zal de komende week wel druk worden in de schappen van de bierblikjes van Heineken. Het Nederlandse bierconcern heeft in de 6-pack verpakkingen in totaal 30 speciale witte Heineken blikjes opgenomen (zie het voorbeeld links). Ieder blikje geeft voor 4 personen toegang tot het compleet uitverkochte Sensation ‘Into the Wild’.

Kennismaking met onbekende speciaalbieren

Vandaag was ik weer aangenaam verrast toen ik de Mitra binnen stapte… Eens in de zoveel tijd hebben ze de actie 8 halen = 6 betalen. Ik houd ‘t eigenlijk nooit zo bij… Een leuke mogelijkheid om een paar bieren te proeven die ik normaliter minder snel van de plank zou pakken. ’n Toeback van de Scheldebrouwerij bijvoorbeeld. En kreeg ik toch nog een verrassing?

Weekend lentebieractie top drie week 12

De lente is begonnen en we hebben ook nog het bijhorende lenteweer! Daar past natuurlijk niets anders dan lentebier bij. De bieractie top drie staat daarom helemaal in het teken van deze verfrissende en zonnige bieren. Bij de diverse supermarkten en slijters is een grote variëteit aan lente bieren beschikbaar. Geniet ervan!

Weekend bieractie top drie week 11

Deze week stonden er weer mooie bieracties op het programma en bijna allemaal met circa 25% korting. Een goede ontwikkeling dus! In de kranten stond al dat Albert Heijn een prijzenoorlog is begonnen, daarvoor gebruikt ze duidelijk ook het bier om klanten te trekken. En dan hebben we het niet over Nederlands bier maar Belgisch bier. Wie graag Heineken drinkt moet deze week naar de C1000 voor acties. Bij Mitra is zomers bier in de aanbieding. Proost!

Bieractie top drie week 8

Alle carnaval activiteiten zijn weer voorbij en de normale, dagelijkse werkzaamheden nemen de overhand. Dat geldt natuurlijk voor de zuidelijke provincies aangezien het noorden en midden nog vakantie krijgt. Het geweldige is dat de lente probeert af en toe voorzichtig haar gezicht te laten zien! In de bieractie top drie van deze week, perfect passend bij de weersverwachtingen voor komend weekend, alleen blonde bieren!

Bieractie top drie week 7

Het is bijna carnaval! Dat is de tijd van het bier. Bij supermarkten en slijterijen staat uiteraard alles in het teken van de carnaval. Zoals iedereen weet vind ik van die extreme bieracties hoger dan 25 procent een vernieling voor de biermarkt. Dus die vind je hier niet terug. Hieronder een aantal jawel toch ook pils en speciaalbieracties in de bieractie top drie!