Kennismaking met onbekende speciaalbieren

Vandaag was ik weer aangenaam verrast toen ik de Mitra binnen stapte… Eens in de zoveel tijd hebben ze de actie 8 halen = 6 betalen. Ik houd ‘t eigenlijk nooit zo bij… Een leuke mogelijkheid om een paar bieren te proeven die ik normaliter minder snel van de plank zou pakken. ’n Toeback van de Scheldebrouwerij bijvoorbeeld. En kreeg ik toch nog een verrassing?

Jawel, er stonden nog bieren van de inmiddels failliete St. Christoffel. Enfin, eigenlijk wilde ik jullie alleen even informeren dat tot en met 2 maart 2013 een bezoek aan één van de Mitra slijterijen in de Nederland de moeite waard is. Proost!

Lees ook:De Scheldebrouwerij moet biernaam aanpassen
Lees ook:Christoffel Speciaalbieren na doorstart weer leverbaar
Lees ook:Een zomerse bieractie top drie week 16
Lees ook:Christoffel brouwt zwaar ondergistend jubileumbier
Lees ook:Dry Hopped Christoffel Nobel weer verkrijgbaar

11 reacties op “Kennismaking met onbekende speciaalbieren

 1. WV

  Dat deze site wordt gesponsort door Mitra snap ik, maar als dit doort reclame als nieuwsitem wordt geplaatst, holt de geloofwaardigheid snel achteruit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Hoezo wat heeft dit met geloofwaardigheid te maken. Er staat niets vreemds of onduidelijks…Alles is juist open en bloot… Ieder item waarbij ik een mooi verhaal vertel over een brouwerij is dan reclame. Niet zo moeilijk doen… Ik drink lekker mijn St. Christoffel ;-) .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bierhandel Leiden

   Fiona, Ik vraag me af of een ieder je reactie met knipoog begrijpt. Ik moet WV echter wel gelijk geven, en dat weet je zelf ook.

   Omdat je alles zo open en bloot houdt, zal ik dan ook niet alléén reclame maken voor Björn Borg door tevens de namen John McEnroo en André Agassi te noteren.

   Heb je ‘m?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Fiona de Lange

    @Bierhandel Leiden, mooie reclame voor jezelf…. en ik zou zeggen kijk nu eens goed naar mijn site…… dan constateer je wellicht iets!!!

      /   Beantwoorden  / 
   2. T0n

    Mag ik dan reclame maken voor mijn blog, waarbij ik een overzichtje heb van enkele internetbieriwnkels?

      /   Beantwoorden  / 
 3. J0hn

  tja, dit nieuwsbericht is niet heel vreemd, maar ja je hebt wel als lezer de vraag of het oprecht is of enkel een reclame? Maar zelf zou ik op mijn blog ook Mitrabezoekjes melden. Heb o.a. Mitra Eden ge(n/r)oemd.

  Vandaag heb ik toevallig geen Mitra, maar de bierspecialist (Alamo of Orlanda ofzoiets?) in Rotterdam bezocht. Op zoek geweest naar speciale bieren die ik nog niet had gehad. En gevonden, een paar leuke bieren van brouwerij De Molen en een ale uit Boston. Ben benieuwd.

    /   Beantwoorden  / 
 4. j

  doordat mitra de hoofdsponsor is. en dit stuk over de hele keten geschreven is in de zin van kom naar de mitra. denk je als je dit leest wel aan een reclame advertentie.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Alexander

  stunten met bier. t zou niet moeten mogen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. J0hn

  @ J: klopr ja;
  @ Alexander: nee,
  Grappige is dat er altijd wel iets 8 kopen 6 betalen is en dat me dat opvalt als lezer van Bier! wat dan kom ik binnen met mijn kortingsbon en zie dat het overal al korting is. Exclusief het statiegeld overigens, dat komt er dan weer bij. Dus uiteindelijk spreek je over een korting van een euro of 2. Dus van stunten met bier is in ieder geval geen sprake.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ed

  Ik ben altijd erg blij als ik bij mijn Mitra in Voorhout kom, want daar hebben ze een enorm assortiment speciale bieren, met telkens mooie 8 halen = 6 betalen aanbiedingen, en dan hoef ik niet eens 8 dezelfde te nemen.
  Klasse hoor, daar mag je best reclame voor maken.
  Ik ken geen enkele andere slijterij die zoveel soorten bier heeft.
  En zo nodig ook nog eens leuk verpakt.
  Chapeau

    /   Beantwoorden  / 
 8. martin

  het zuiverste bier ZONDER glifosaat komt nog altijd uit limburg puur en natuurlijk gebrouwen door de Gulpener brouwerijen met eigen lan
  derijen en landbouwers die eerlijk graan telen,,,,de rest ( grote brouwerijen) is met zo min mogelijk grondstoffen zo
  veel mogelijk en in snelle tijd bier brouwen kijk maar op internet BAH !!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.