Een zomerse bieractie top drie week 16

Het wordt na een klein dipje deze week vanaf het einde van de week weer prachtig weer. Daar horen dus weer heerlijke zomerse, frisse bieren bij. Dan komt er toch een keer een rosébier in de bieractie top drie. Uiteraard kan een mooi speciaalbier ook niet ontbreken.

 

Op nummer 1:
1 set van 6 flesjes a 0.33 liter Duvel bij COOP en CoopCompact van 6.99 euro voor 6.00 euro. Tot en met morgen 21 april is ditzelfde setje bier bij de Jumbo 5.00 euro. Bij de Makro is een krat bier met 24 flesjes a 0.33 liter van 27.30 euro voor 22.55 euro.

Op nummer 2:
Aangezien de Gulpener bieren een natuurlijke smaak hebben, is het zeker de moeite waard om een keer het rosébier van Gulpener te proberen. Deze week bij Vomar de Gulpener Korenwolf Rosé, 1 set van 6 flesjes a 0.30 liter van 4.19 euro voor 3.49 euro.

Op nummer 3:
Echt mijn favoriete weizenbier de Weihenstephaner bij de Mitra slijterijen, 8 flessen a 0.50 liter van 12.72 euro voor 9.54 euro. Proost en weer een mooie week toegewenst!

Lees ook:Bieractie top drie week drie
Lees ook:Bieractie top drie week 39
Lees ook:Bieractie top drie week 2
Lees ook:Bieractie top drie week 45
Lees ook:Bieractie top drie week 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.