Categorie: "WINNEN"

WIN een bier- en gastronomisch arrangement bij Palazzo

Bier gecombineerd met gastronomie op hoog niveau is al niet meer weg te denken in Nederland! Op initiatief van Warsteiner is samen met Palazzo een culinair hoogstaand menu gecombineerd met bier. Win twee arrangementen op 17 februari 2013, zodat je van dit bier- en gastronomisch menu onder leiding van 3-Michelin sterren chef Cees Helder kunt genieten. Natuurlijk ontbreekt daarbij de spectaculaire show met internationale topartiesten niet. Plaats onder dit blog een reactie waarbij je een ANDERE bier- en gastronomie suggestie doet met één van de bieren uit het menu van Palazzo’s bierarrangement. Doe dit voor woensdag 30 januari 2013, 09.00 uur

Winnaars kaarten Horecava Amsterdam

Op 23 december 2012 gaf ik een taptip en riep ik iedereen op om dit ook te doen waarbij kaarten voor de Horecava in Amsterdam te winnen waren. Bedankt voor de reacties! Om nog heel even kort te reageren op de ‘discussie’. Bier dien je in een keer te tappen. Bijtappen is inderdaad niet wenselijk! Zorg er dus voor dat het personeel leert hoe je goed kunt tappen in één keer. Ook al is het druk. Met alle goede bedoelingen met de tip van Wesley natuurlijk, maar het is beter te sturen op hoe het hoort in plaats van een tip te geven om enigszins te ‘sjoemelen’. Daarmee lukt ‘t nooit om de poll (rechts op mijn blog) een positief resultaat te geven. Vul ‘m hieronder nog in!

Geef goede taptips en win Horecava-kaarten

Vrijdag lanceerde ik een poll met de vraag hoe goed het Horecapersoneel op de hoogte is van de wijze waarop een bier getapt dient te worden. Nu kunnen we straks met zijn allen tot de conclusie komen dat ze niet altijd goed weten hoe ‘t moet. Maar welke tips heb jij dan om een goed bier te tappen voor personeel dat in de horeca werkt? Uit alle tips die hieronder worden gepost, zal ik twee handige en bruikbare inzendingen trekken en die belonen met twee kaarten voor de Horecava. Daarmee kan je op woensdag 9 januari 2013 bovendien kijken naar de finalisten van het NK Biertappen, die op het hoogste niveau laten zien hoe je bier tapt en presenteert. Geef je reactie uiterlijk op zaterdag 5 januari 2013 voor 12.00 uur. Ik zal vervolgens twee winnaars bekendmaken om 18.00 uur! Hieronder van mijn zijde al één belangrijke tip.

Gele truidrager Bradley Wiggins houdt van Belgisch bier

Vanmorgen rond 9.00 uur werd vooruit geblikt op de Tour de France met uiteraard huidige gele truidrager Bradley Wiggins in de hoofdrol. Ineens nam het interview een onverwachte wending. De Brit die van oorsprong in Gent is geboren, blijkt namelijk erg van Belgisch bier te houden. Zijn favoriete bier is een Delirium Tremens van Brouwerij Huyghe uit Melle, vlakbij Gent. Na het interview kreeg Brouwerij Huyghe volgens een medewerker ineens tientallen telefoontjes binnen waarop zij spontaan een actie hebben bedacht op Facebook om Bradley te steunen. Naast ondersteuning voor zijn Foundation wil de brouwerij hem uiteraard ook Delirium Tremens in het vooruitzicht stellen voor na de tour.

Winnaar Westvleteren Bouwsteenbox bekend

Allereerst leken de vragen vele malen eenvoudiger dan jullie wellicht hadden gedacht. En dat was precies de reden waarom ik ze gesteld had. Er zitten diverse addertjes onder het gras en met name vanwege onjuiste informatie op Wikipedia. Uiteindelijk zijn er slechts zeven personen van de 87 die in de hoge hoed terecht zijn gekomen. Natuurlijk leg ik het hieronder allemaal uit en vind je de antwoorden op de vragen: waarom heet het pakket ’Bouwsteenbox’ en wat is het verschil tussen een trappisten- en abdijbier.

Win een Westvleteren Bouwsteenbox

De verkoop van de Westvleteren Bouwsteenbox is in Nederland via de Sligro naar alle tevredenheid afgerond. Er waren ongeveer 7.500 boxen voor een prijs van €27,50 te koop via een speciale inschrijvingssite. Er is niemand teleurgesteld en iedereen heeft als hij of zij in ‘t bezit was van een pasje een bouwsteenbox kunnen verkrijgen. Als je geen ondernemer bent en dus geen Sligro-pasje hebt werd ‘t natuurlijk wel wat lastiger om een pakket te bemachtigen. Speciaal voor deze groep is de prijsvraag bedoeld en kan je alsnog een Bouwsteenbox bemachtigen. Geef hieronder via het toevoegen van een reactie antwoord op de volgende twee vragen: waarom heet het pakket ’Bouwsteenbox’ en wat is het verschil tussen een trappisten- en abdijbier. 

Westvleteren Bouwsteenbox alleen voor Sligro klanten

Vorige week schreef ik op dit blog al dat de Westvleteren Bouwsteenbox via de Sligro verkocht ging worden. Op de website www.sligro.nl/westvleteren kan tot en met maandag 2 april per klant een Bouwsteenbox gereserveerd worden. In totaal zijn er 7.500 Bouwsteenboxen beschikbaar. Dit betekent dus inderdaad…

WIN een Mongozo VIP-arrangement op de Vierdaagse!

Het is weer tijd voor een echte WIN-actie op bier.blog.nl. Gekoppeld aan één van de grootste zomerevenementen van Nederland: De Nijmeegse Vierdaagse (16 t/m 22 juli). Of je de vierdaagse nu zelf loopt of dat je gaat feesten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten, het is een ware belevenis. Mongozo heeft op haar Facebook-pagina een Vierdaagse actie waarbij 3 keer een Mongozo VIP arrangement is te winnen. Speciaal op bier.blog.nl vindt ook hier de actie plaats waarbij onder de geposte reacties één extra arrangement wordt verloot. Beschrijf hieronder jouw ultieme Vierdaagse moment en win een GRATIS Mongozo Experience avond voor twee personen op de Nijmeegse Vierdaagse.