Winnende bier- en gastronomische gerecht

Samen met Warsteiner hebben we de lezers van dit blog gevraagd een mooie bier- en gastronomische combinatie te geven met de bieren uit Palazzo’s bierarrangement. Bedankt voor alle reacties en goede combinaties. De winnaar is…

 

 

Jan-Willem met het gerecht stoofvlees met König Ludwig Dunkel. Hij wint daarmee een bier- en gastronomisch arrangement voor twee personen bij Palazzo in Amsterdam op zondag 17 februari 2013.

Zijn omschrijving is als volgt:

Runderlappen even aanbraden in de pan, vlees uit de pan. Uien bakken tot ze lichtbruin zijn, dan König Ludwig, suiker, laurier, kruidnagel, tijm, peperkorrels, een bruine boterham met mosterd toevoegen en een uur of 2 zachtjes laten stoven. Serveren met een lekkere aardappelpuree en natuurlijk König Ludwig.

Mooi alternatief
Samen met Wilco Gersen van Warsteiner is voor dit recept gekozen omdat we dit gerecht in Nederland vooral kennen met bockbier. De combinatie met König Ludwig Dunkel maakt ons nieuwsgierig en geeft de consument een mooi alternatief naast bockbier. Bovendien staat het winnende bier- en gastronomische gerecht nog niet op de kaart bij Palazzo. Dat biedt dus mogelijkheden voor de toekomst.

Mocht één van de voorgestelde bier- en gastronomische combinaties je interessant lijken om te proberen. De bieren blijken bij navraag sinds kort verkrijgbaar te zijn bij de slijterijen van de Mitra. Proost en eet smakelijk!

Lees ook:WIN een bier- en gastronomisch arrangement bij Palazzo
Lees ook:Start bockbierseizoen met bockbier aan tafel
Lees ook:50 Bier en Kaas Combinaties
Lees ook:Bieroloog opleiding: Bier- en gastronomie
Lees ook:Foodpairing bier en gastronomie

3 reacties op “Winnende bier- en gastronomische gerecht

 1. Jan-Willem

  Hoera!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ge

  Wat is er nou speciaal hier?? Menig ander bier geeft hetzelfde resultaat in een stoofgerecht. Spannender: lichte sauzen op basis van bier.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Je reactie staat er nog hoor??

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.