Categorie: "Evenementen"

Proef de lente tijdens heerlijke bierwandeling Nijmegen

foto bierwandeltochten

Het lijkt of de lente nu definitief is doorgebroken. Bloemen, bloesem en blauwe lucht. Wat wil je nog meer? Met dit weer wil je het liefst de hele dag buiten zijn en genieten van het eerste groen. Maar goed dat de collega bierliefhebbers van bierwandeltochten weer een mooie wandeling hebben uitgestippeld.

Heb je  nog geen plannen voor zondag aanstaande ? Geef je direct op en geniet van de prachtige omgeving en natuurlijk het heerlijke bier van brouwerij D’n Drul. Ik hoop volgende week die richting uit te gaan, maar dan op de fiets (LF3 Arnhem-Maastricht) Als het goed is komen we ook langs Groesbeek. Ik ben zeer benieuwd.

Meer informatie over deze wandeling is te vinden via de website  bierwandeltochten

Praktische info:
Datum Zondag 19 april 2015
10:45 – 18:00 uur
Entree €25,-

Ontdek de mooiste Haagse bossen en parken tijdens de Fiddler bierwandeltocht

Foto: Fiddler Den Haag

Foto: Fiddler Den Haag

Nog geen plannen voor zaterdag? Of wil je even helemaal niet herinnerd worden aan het feit dat het Valentijnsdag is? Geef je dan op voor de Fiddler bierwandeltocht. Dan heb je gegarandeerd een leuke dag zonder gezeur.

De wandeling laat je de mooitse bossen, parken en duinen van Den Haag zien. Via het duingebied Meijendel en park Clingendael loop je door het Haagsche Bos, om vervolgens via het Binnenhof uit te komen bij The Fiddler. Een Engelse pub met eigen microbrouwerij.
In de pub wacht een heerlijke bierproeverij en eventueel een beertour.

Zin gekregen? Geef je op via de bierwandeltochtwebsite.

Misschien tot zaterdag!

Lekker opwarmen tijdens Gouds winterbierfestival

Winterbier

Winterbier, ik houd er wel en ik ben niet de enige. Het aanbod winterbieren lijkt ieder jaar weer te groeien. Het is een hele opgave om ze allemaal te proeven. Misschien dat ze daarom in Gouda op het fantastische idee zijn gekomen een winterbierfestival te organiseren.

Op 18 januari is het alweer de 22ste keer dat dit festival georganiseerd wordt. Alle winterbieren die in Nederland gebrouwen worden kun je proeven. Zo kun je kennismaken met onder andere: winterstout, winterwit, winterbok etc. Onder het thema winterbier vallen Winterbier, Kerstbier, Eindejaarsbier, maar ook bijvoorbeeld Sinterklaasbier.

Gelukkig ligt de locatie (Wellant College) vlakbij het station, dus je kunt je helemaal uitleven.

Kosten
€ 5,00 entree, inclusief glas en proefboekje (je krijgt €2,00 retour bij inlevering van het glas)
Consumptie: 1 munt (munten zijn € 2,50 per stuk)
Starterspakket: Entree + Glas + Pen + 6 munten: € 20,00

Locatie
Naam:     Wellant College
Adres:    Ronsseweg 555
Postcode:    2803 ZK
Plaats:    Gouda