Bieractie top drie week 7

Het is bijna carnaval! Dat is de tijd van het bier. Bij supermarkten en slijterijen staat uiteraard alles in het teken van de carnaval. Zoals iedereen weet vind ik van die extreme bieracties hoger dan 25 procent een vernieling voor de biermarkt. Dus die vind je hier niet terug. Hieronder een aantal jawel toch ook pils en speciaalbieracties in de bieractie top drie!

Op nummer één:
Een voormalig collega van mij vond dit bier helemaal geweldig dus Harry speciaal voor jou deze week: 8 flessen à 0.30 liter Gerardus Dubbel bij de Mitra slijterijen van €10,32 voor €7,74.

Op nummer twee:
2 kratten Grolsch met 24 flesjes à 0.33 liter bij de Jumbo van €23,78 voor €19,00.

Op nummer drie:
1 set van zes blikjes à 0.33 liter Bavaria bij de supermarkt C1000 voor €3,07 voor €2,30. Overigens is dit het enige bier van Bavaria dat ik in de actie vond dat niet boven de 25% was.

Lees ook:Bieractie top drie week 10
Lees ook:Bieractie top drie week 9
Lees ook:Bieractie top drie week vijf
Lees ook:Bieractie top drie week 8
Lees ook:Bieractie top drie week 11

2 reacties op “Bieractie top drie week 7

 1. John

  Dat je tegen extreme acties bent weten we nu wel, maar stop dan gewoon met deze rubriek. Om nu expres de slechtste acties te gaan zoeken…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Blijkbaar is mijn boodschap dan toch niet duidelijk. Zoals je zelf zegt ben ik tegen extreme acties. De acties die er nu zijn vind ik ook heel mooi dus daarom stop ik er niet mee. Bovendien ben ik blij dat jij ‘t steeds weer opnieuw leest.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.