Winterbierfestival 12 december in Wormer

Naast het kerstbierfestival dat morgen 12 december plaatsvindt in Essen, België, vindt voor de derde keer het winterbierfestival plaats in Wormer. Van 15.00 tot 21.00 kunnen alle bierliefhebbers in de sporthal van Wormer terecht. 13 brouwers laten je kennis maken met winter- en kerstbieren. Burgemeester Peter Tange van Wormerland nam het eerste brouwsel in ontvangst.  

De brouwers die van de partij zijn, zijn De Eem, Dhampegheest, De Lepelaer, De Molen, ‘t Volen, Klein Duimpje, Scone, Phoenix, Huttenkloas, De Schelde Brouwerij, De Praght, De Prael en SNAB. Ben je op zoek naar iets kleinschaligers of iets dat dichterbij ligt dan Essen. Dan is dit een leuke optie. Voor meer informatie over het evenement kijk op http://www.winterbierfestival-wormer.nl/.

Lees ook:14-12-’13: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:11-12-10: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:05-08-’12: Botermarkt Bierfestival Haarlem
Lees ook:Vandaag Bierfestival Wormer
Lees ook:08-08-2010: Botermarkt Bierfestival Haarlem

Eén reactie op “Winterbierfestival 12 december in Wormer

  1. Dick van Bergen

    Ook dit jaar weer een winterbierfestfal in Wormer. Op 11-12-2010 bent u weer van harte welkom in de sprothal, waar dit keer 16 brouwerijen zijn vertegenwoordigd door de brouwers zelf.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.