Bieractie top drie week 24

actieVelen zijn deze en komende weken met het hoofd in het WK-voetbal. Samen met vrienden en vriendinnen bier drinken en voetbal kijken hoort er uiteraard helemaal bij. Wil je helemaal in stijl? Dat kan, met het Zuid-Afrikaanse Castle bier in de aanbieding in Nederlandse supermarkten.  Kijk naar de bieractie top drie van deze week. Overigens ook met mooi speciaalbier! 

 

Op nummer 1:
1 set Castle Lager van 6 flesjes a 0.33 liter bij Dirck III van 7.79 voor 6.49 euro.

Op nummer 2:
Een bier voor een stevig potje voetbal om van te genieten. De Hertog Jan Grand Prestige is bij de Agrimarkt deze week heel erg goedkoop. 1 set van zes flesjes a 0.30 liter van 6.99 voor 3.99 euro.

En op nummer 3:
Het bier dan ‘ons bier’ wordt genoemd: Amstel. Er zijn uiteraard heel veel aanbiedingen. Met een grote groep mensen is een Biertenderfust de moeite waard. Die kan je dan goed leeg krijgen. Bij C1000 een Amstel Biertenderfust van 8.87 voor 6.65 euro. En bij de Mitra deze week biertenderfusten van onder andere Hertog Jan, Jupiler en Dommelsch.

Proost! Op een mooi WK!

Lees ook:Bieractie top drie week 25
Lees ook:Bieractie top drie week 37
Lees ook:Bieractie top drie week 45
Lees ook:Bieractie top drie week 13
Lees ook:Bieractie top drie week 33

3 reacties op “Bieractie top drie week 24

  1. Lowieke

    Ehhh geen van de drie zou ik kiezen voor het kijken naar WK wedstrijden. Biertenderbier in de aanbieding is altijd nog duurder dan flessenbier. Voor de prijs van 6 Castle krijg ik een krat Nederlands bier en is zeker niets bijzonders. Wel vind ik het absoluut geweldig dat Inbev tegenwoordig fusten afvult voor de biertender wat toch een Heiniken systeem is Fiona ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fiona de Lange

      Bierbeleving is af en toe ook gaan voor niet het allergoedkoopste bier ;-) . Smaken verschillen natuurlijk.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Lowieke

        Ehh Fiona, je hebt gelijk maar ik ga zelden( lees nooit) voor het goedkoopste bier maar prijs/kwaliteit moet wel kloppen en dat vraag ik mij ten stelligste af voor zowel biertender( tov van flesjes van het zelfde merk) alsook castle( in vergelijking met andere premium pilseners).

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.