Bieractie top drie week 26

actieDe bieractie top drie volgt altijd op dinsdag echter ik wilde graag het weerbericht nog even afwachten voor de rest van de week. De temperaturen worden nog tropischer dus de bieractie top drie staat deze week in het teken bieren die smaken bij hoge temperaturen. Met dit warme weer smaakt niets beter dan een heerlijk fris bier. Denk daarbij nog wel even aan het glaasje water!

 

Op nummer 1: de Grolsch Premium Weizen die bij de C1000 maar liefst voor de helft van de prijs is. 1 set van 6 flesjes a 0.30 liter kost deze week in plaats van 4.99 euro 2.49. Ook heeft de C1000 deze week heel veel andere zomerbieren in de aanbieding!

Op nummer 2: de Leffe Blond bij de Mitra. 1 set van 8 flesjes a 0.30 liter van 8.72 euro voor 6.54 euro.

Voor de nummer 3 vond ik de keuze erg lastig aangezien ik ze beiden erg geschikt vind voor dit warme weer. De Grimbergen Triple of de Gulpener Korenwolf. Deze keer wordt het toch de Grimbergen Triple bij Super de Boer. Het bier heeft een redelijk bittere smaak wat het perfect maakt bij deze temperaturen. 1 set van 6 flesjes a 0.30 liter van 6.25 euro voor 4.68 euro

Proost en drink de hitte weg met een heerlijk fris bier!

Lees ook:Bieractie top drie week 47
Lees ook:Bieractie top drie week 16
Lees ook:Bieractie top drie week 39
Lees ook:Bieractie top drie week 22
Lees ook:Bieractie top drie week 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.