04-03 en 05-03-11: Alvinne Speciaalbierfestival

Ik heb veel over dit bierfestival gehoord. Net als voor het festival van brouwerij De Molen komen ze voor Alvinne van over de hele wereld naar De Kasteelhoeve in Avelgem (België). Wat je er aantreft? Extreme bieren. Inderdaad Brouwerij De Molen en Emelisse staan hier ook. En van over de grens onder andere Mikkeler en Struise Brouwers. Voor een overzicht van de brouwerijen klik hier. Het is een festival waar je de nieuwste extreme brouwontwikkelingen ontdekt.

Het vindt plaats op vier en vijf maart 2011 op De kasteelhoeve, Doorniksesteenweg 314 in Outrijve-Avelgem. Dit jaar vindt het voor de vierde keer plaats. Op vrijdag is het geopend van 12.00 tot 23.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Uiteraard is een grote diversiteit aan bier te proeven en bovendien te koop in de biershop. De maag kan worden gevuld in het  restaurant. Ben je benieuwd naar brouwerij Alvinne? Ik had met Glenn vorig jaar tijdens het bierfestival van De Molen een interview die te vinden is op dit blog maar ook op mijn Youtube kanaal www.youtube.com/fionadelange. Veel plezier en hou dit weekend vrij! Voor meer informatie kijk ook op: http://alvinne.wordpress.com/acbf/

Lees ook:Brouwerij Alvinne focust op groei
Lees ook:Ook op het Borefts’ Picobrouwerij Alvinne
Lees ook:Komend weekend: Alvinne Craft Beer Festival
Lees ook:03-03/04-03-’12: Alvinne Craft Beer Festival
Lees ook:23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen

Eén reactie op “04-03 en 05-03-11: Alvinne Speciaalbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.