Niet scheren levert bier op!

AB InBev heeft wel een hele aparte manier gevonden om uit te dragen dat ze haar steentje bijdraagt aan het milieu. Binnenkort is het weer Wereld Milieu Dag, namelijk 5 juni a.s. Over de hele wereld worden initiatieven bedacht om aandacht te vragen voor het milieu. De brouwerij roept alle Leuvense studenten op om zich vanaf vandaag, 25 mei 2011tot 1 juni 2011 niet meer te scheren en mee te doen aan de scheerloze week. Daarbij maken ze kans op een vat Stella Artois.  

Mmm en hoeveel vrouwen zijn hier blij mee ;-) , in meerdere opzichten. Ik ken ook veel vrouwen die zich scheren… Was de actie nog ludieker geworden ;-) . Uit onderzoek blijkt dat sommige mannen bij het scheren enkele liters water gebruiken’, zegt woordvoerster Natacha Schepkens van AB InBev. Het bierconcern houdt overigens haar activiteiten op 1 juni 2011 omdat 5 juni op een zaterdag valt.

Op 1 juni 2011, een paar dagen eerder dus, staat in Café Rodins op de Oude Markt in Leuven een barbier klaar die de ‘baarden’ eraf haalt en de student op een Stella trakteert. De deelnemers moeten vragen beantwoorden over het milieubeleid van AB InBev. Degene die dat het beste doet wint een vat bier. Slim ingesprongen op actualiteit. Wel jammer dat ‘t weer eens op mannen gericht is…

Het thema van de dag is overigens ‘Forest’, alleen AB InBev heeft er dit jaar waterbehoud van gemaakt. Dat past natuurlijk beter bij hun beleid, de actie en om publiciteit te genereren ;-). Dan is groen dus toch een mooie marketingtool geworden om je als bedrijf mee te profileren.

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:Personeel AB InBev zet zich in voor water
Lees ook:Vrouwen zetten bier op de kaart
Lees ook:Wereldkampioen biertappen is net Miss World
Lees ook:Vrouw tapt als beste van de wereld
Lees ook:Vijf vrouwen brouwen eigen bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.