Bier drinken in de winkel, mag dat? Jazeker en ik kan het iedereen aanraden!

World of drinks. Bierwinkel en bar in een in de markthal Rotterdam

De afgelopen week was ik niet vooruit te branden. Het verschil tussen dag en nacht is te klein. Het lijkt wel of de zon in een constante spaarstand staat en dat zorgt er weer voor dat ik in diepe winterslaap wil vallen. Zodra ik op de bank zit kom ik er niet meer vanaf. De oplossing is gelukkig simpel, niet op de bank zitten en vooral veel in beweging blijven.

Woensdag trok ik daarom naar Rotterdam, naar de markthal precies te zijn.
Ik loop altijd achter de feiten aan geloof ik. Zowel in binnen- als buitenland is deze culinaire tempel al maanden geleden uitzinnig bejubeld, maarBieroase en bar ik was er tot afgelopen woensdag nog nooit geweest. Gelukkig maar, anders was ik nu allang failliet. Het is inderdaad schitterend en overal kun de mooiste en lekkerste dingen kopen en proeven. Ben je op zoek naar een bijzonder ingrediënt dat nergens te verkrijgen is? Grote kans dat je het gewoon in de markthal kunt vinden. Bij al dat lekkers hoort natuurlijk ook een lekker biertje en zelfs dat is geen probleem want er zit een zeer leuke slijter die een ontzettend mooie collectie bier heeft staan.

 

World of Drinks streeft er naar om volgend jaar ruim 500 bieren in huis te hebben en ze zijn al aardig op weg want op dit moment kun je al kiezen uit 420 soorten.
Nou is een mooie biercollectie tegenwoordig misschien niet meer zo bijzonder, maar een slijter met een horecavergunning is toch aardig uniek. Ik vind het een geweldig concept. Deze slijter is de redding voor alle koopverslaafden en winkelhaters. Want terwijl de rest van het gezelschap zich aan het vergapen is aan al die leuke marktkraampjes, kun jij je terugtrekken in deze bieroase. Rustig slenter je langs al die verschillende bieren totdat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Maar daar eindigt het niet, want alles wat je koopt mag ook gelijk in de bar opengetrokken worden. Het is dus een bierspeciaalzaak en biercafé in een. Het mag duidelijk zijn, ik heb mijn favoriete plek in de markthal gevonden. Maar goed dat het station op kruipafstand ligt, want hier kom ik zeker nog terug.

Lees ook:Kom bier drinken en maak kans op een megafles St. Feuillien Tripel
Lees ook:Weekend bieractie top drie week 47
Lees ook:Spaarders lokken met bier!
Lees ook:Zelfs het bier kleurt roze in Apeldoorn, het is tijd voor de Giro
Lees ook:Nieuw van Texels: Donkerd, een licht in de duisternis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.