Herfstbok proeven?

Het najaar heeft vandaag officieel zijn intrede gedaan! Dat wordt weer tijd voor bokbier! Het speciaalbier dat alleen verkrijgbaar is tussen oktober en februari. Het bier heeft een robijnrode kleur en karamelachtige smaak. In vele plaatsen in Nederland vinden de komende tijd bokbierfestivals plaats. In Nederland zijn er zo’n 40 bokbieren op de markt! Op 30, 31 oktober en 1 november vindt het PINT bokbierfestival plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hier zijn dan meer dan 50 verschillende bokbieren verkrijgbaar. Inderdaad ook uit het buitenland. Voor meer informatie kijk ook op www.pint.nl

Lees ook:14-10-´12: eerste editie Goudse bokbierfestival
Lees ook:PINT bestolen van geld bokbierfestival
Lees ook:Oktoberfest afgelast, gelukkig is er bokbier
Lees ook:28-10 t/m 30-10-’11: PINT Bockbierfestival Amsterdam
Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.