10-10-2010: Bokbierdag Zutphen

Op 10 oktober a.s. vindt de grootste bokbierdag van Nederland plaats in Zutphen. Ieder jaar komen hier minimaal 140.000 mensen op af. Een van de publiekstrekkers is altijd de nostalgische optocht met wagens en koetsen van vroeger. Deze start om 11.00 uur. Tegen de klok van half twee vindt vervolgens de officiële opening plaats van deze dag en kunnen honderden bezoekers genieten van minimaal 20 verschillende bokbieren van brouwers uit binnen- en buitenland.

 

Dit is zeker een datum en evenement om nu alvast in de agenda te plaatsen en niet te missen. Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te zien en te doen. Het evenement bestaat al sinds 1996. Voor meer informatie en het programma kijk op www.bokbierdag.nl. Natuurlijk zal deze bierliefhebber dit belangrijke evenement niet overslaan.

Lees ook:11 oktober Bokbierdag Zutphen
Lees ook:06-10-’13: Eindhovens Bierfestival
Lees ook:Bokbierdag in Zutphen bezocht?
Lees ook:9 oktober 2011: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.