11 oktober Bokbierdag Zutphen

Aanstaande zondag vindt de nationale bokbierdag plaats in Zutphen. Het schijnt een van de grootste bokbierfestivals te zijn in Nederland. Volgens mijn collega Harry Eskes die in Zutphen heeft gewoond moet ik hier zeker een keer naar toe en kan een bezoek aan mijn lijstje niet ontbreken. Bij het zien van het programma, organisatie en historie weet ik het inderdaad zeker. De bokbierdag in Zutphen kan niet ontbreken. Het ziet er inderdaad heel gezellig uit allemaal. Het wordt regionaal en ook in de media groots aangepakt. De dag is voor het eerst in 1996 georganiseerd door een krachtenbundeling van de lokale horecaondernemers. Inmiddels zijn de laatste jaren bezoekersaantallen van over de 100.000 mensen gemeten. Met name de optocht bestaande uit allerlei biervaten trekt veel bekijks. Voor meer informatie over het bokbierfestival kijk op www.bokbierdag.nl

Lees ook:Bokbierdag in Zutphen bezocht?
Lees ook:9 oktober 2011: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen
Lees ook:13-10-’13: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:Bockbier weekendtips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.