Bokbierdag in Zutphen bezocht?

Dit jaar vond de bokbierdag in Zutphen plaats onder een strak blauwe lucht en met een heerlijk zonnetje. Dit in tegenstelling tot het regenachtige weer van vorig jaar. Voor een groots openlucht evenement met een stoet aan oude bierwagens met paarden kan dit natuurlijk niet beter. Het mooie weer en de stoet zorgde uiteraard wederom voor tienduizenden bezoekers. Heb je de dag ook bezocht? Wat vond je ervan? Laat het iedereen weten! Hieronder een leuke fotoimpressie van de bokbierdag.

 

Naast de optocht waren er uiteraard tientallen verschillende bockbieren te proeven. Een mekka voor de bockbierliefhebber. Het is een evenement dat inmiddels in Nederland niet meer is weg te denken. Veel sponsoren waaronder hoofdsponsor Europlanit personeelsdiensten en uiteraard Mitra als topsponsor, maken dit festival mogelijk.

Een kleine sfeerimpressie:

Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen
Lees ook:Bokbierdag Zutphen trekt ruim 100.000 bezoekers
Lees ook:13-10-’13: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:07-10-´12: Nationale Bokbierdag Zutphen
Lees ook:11 oktober Bokbierdag Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.