28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival

Een festival om alvast in de agenda te noteren! Op 28 en 29 september 2012 vindt bij Brouwerij De Molen voor de vierde keer het Borefts bierfestival plaats. Inmiddels is de aanwezigheid van 15 brouwerijen uit binnen- en buitenland bevestigd.

Brouwerijen uit Nederland, België maar ook Italië, Frankrijk, Denemarken, USA, Engeland en Noorwegen zijn van de partij. Voor een overzicht klik hier. Kortom, voor een rondje in de bierwereld is dit festival er zeker één om te bezoeken.

De deuren gaan op 28 en 29 september open om 12.00 uur en sluiten om 22.00 uur. De toegang kost €16,- maar daarvoor krijg je een glas, festivalboekje en 5 consumpties! Voor meer informatie kijk ook op: www.brouwerijdemolen.nl/index.php/nl/bierfestival

Lees ook:Leuke weekendtip: Bierfestival Groningen
Lees ook:10-11 en 11-11: Weekend der Belgische Bieren
Lees ook:Bier weekendtip
Lees ook:12-9 t/m 15-9: Mondial de la Bière
Lees ook:29-10 t/m 30-10-’11: Karakterbieren festival

7 reacties op “28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival

 1. jacer

  De toegang kost €20 ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Schiphorst

   Mara je krijgt dan wel weer 8 muntjes. Toch een verker signaal vind ik. Als we vinden dat je vooral moet genieten en niet moet zuipen is een toegangsprijs inclusief 8 muntjes wat mij betreft te veel van het goede. Het liefst zou ik een toegangsprijs zien zonder muntjes, zodat iedereen zelf kan beslissen hoeveel hij / zij drinkt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Gras

    Fred, er vanuit gaande dat het om dezelfde glaasjes gaat als vorig jaar hebben we het over een tapmaat van maximaal 8 cl. Dat valt dus nogal mee (in dit verband dan…). Kwalijker vind ik het dat bezoekers die van ver met het OV komen verplicht worden ook nog eens € 20,- neer te tellen. Een sluwe proever met een glaasje van vorig jaar weet daar natuurlijk wel een mouw aan te passen, maar dat kan toch niet de bedoeling zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fiona de Lange

   Ha ha dat is dan veranderd…

     /   Beantwoorden  / 
 2. Brabander

  Ik zal er ook dit jaar (voor de 3e keer) bij zijn. Ik vind 8 muntjes niet zo schokkend hoor. Als je er de hele dag bent ga je het met acht muntjes niet redden. Voor de mensen die met de trein gaan….er is een leuk initiatief op Facebook:

  “Vrijdag 28 september gaan B71 ontwerp & meer en Bier-TV.nl naar het Borefts Bier Festival van Brouwerij de Molen. Natuurlijk gaan wij met de trein en het lijkt ons leuk en bere gezellig om met zoveel mogelijk bierliefhebbers samen te gaan.

  Wij nemen de trein van 12.55 uur op spoor 19a Utrecht Centraal! Dus bierliefhebbers verzamel u op tijd dan zit de trein boordevol dorstige mensen!

  We arriveren dan rond 13.14 uur te Bodegraven!

  Wij proberen er nog een leuke actie aan vast te knopen maar daarvan houden wij jullie op de hoogte.

  Ga jij ook mee?
  Laat het ons even weten.

  Paul, Jasper en Bob” Van ‘mee treinen naar Borefts festival’

  Thijs

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harry Pinkster

   Ik probeer vrij te krijgen de vrijdag, als dat lukt trein ik mee!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Bob vanDijk

  en wij zorgen dan ook nog voor een leuke verrassing of moet ik zeggen een lekkere… ach het wordt in ieder geval erg leuk! Laat even weten of je mee gaat is wel even prettig voor ons om te weten!

  [email protected]

  Bedankt Thijs

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.