12-9 t/m 15-9: Mondial de la Bière

Vandaag 12 september is de Mondial de la Bière in Mulhouse van start gegaan. Tot en met aanstaande zondag 15 september om 18.00 uur kan je terecht op dit internationale proeffestijn. Je vindt er bieren van brouwerijen uit Argentinië tot Italië en ook Nederland is aanwezig. De biergenieter heeft de keuze uit 500 bieren afkomstig van brouwerijen uit 14 verschillende landen. 

Klik hier voor een lijst van de te proeven bieren. Voor slechts 1 euro krijg je een proefglaasje van 12,5cl. Ook weer een prachtig bierfestival die op mijn lijst staat om een keer te bezoeken! Voor openingstijden en meer informatie kijk op www.facebook.com/MondialbiereEurope of de website van het festival.

Lees ook:02 t/m 04-09-11: Weekend van het Bier in Brussel
Lees ook:28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival
Lees ook:Eerste bieren Borefts bierfestival bekend
Lees ook:28-08-’11: Bierfestival Bier Anders met kleine brouwerijen!
Lees ook:De rijke (bier) historie van Delft in 3 uur en twee bieren

2 reacties op “12-9 t/m 15-9: Mondial de la Bière

 1. Job Kroon

  Volgens mij kost een glaasje meestal meer dan een euro.

  Op de website lees ik:
  Tasting coupons: 1 € each
  Cost of one tasting: 1 to 5 coupons and more (for most beers).

    /   Beantwoorden  / 
 2. TreinJan

  De meeste bieren zijn twee coupons, enkele een; veel bizondere dan wel zware bieren 3 bonnen, soms zelfs meer. De toegang is overigens gratis. Het proefglas kost 4 euro, aankoop is niet verplicht, dan krijg je je bier in een plastic bekertje.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.