06-10-’13: Eindhovens Bierfestival

Op zondag 6 oktober 2013 vindt binnen en buiten bij Mitra van Bergen aan de Hurksestraat 44 in Eindhoven de eerste editie van het Eindhovens Bierfestival plaats. Het festival zal volledig in het teken staan van de herfstbok bieren en bijzondere interessante brouwsels van bekende en minder bekende bierbrouwers.

Om 13.00 uur openen de deuren en er kan tot 18.00 uur geproefd worden van bieren van Nederlandse en ook Belgische brouwers. De komende weken zal meer informatie bekend worden via www.eindhovensbierfestival.nl. Noteer de datum in ieder geval alvast in de agenda!

 

Lees ook:De driejaarlijkse Poperinge bier- en hopfeesten
Lees ook:Zythos Bier Festival 6 en 7 maart 2010
Lees ook:De bok gaat weer los….
Lees ook:03-08-’13: Burg Bieren Bierfeest
Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.