15e editie Vilvordia bierproeffestival 24-4

Ik zou zeggen maak er een mooi Belgisch weekend van. Ga aanstaande zaterdag lekker naar de 15e editie van het Vilvordia Bier Proef Festival en bezoek zondag diverse brouwerijen tijdens de Open Brouwerijdag! 89 bieren kunnen worden geproefd waarvan 16 bieren buiten België. Brouwerij Dupont staat tijdens deze proeverij centraal.

Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom in Cafetaria The Link (achter U.Z. Jette), Laarbeeklaan 121, 1090 Jette. Klik hier voor de bierlijst. Met proefglaasjes van 15cl kunnen zoveel mogelijk bieren worden geproefd.

Naast de bieren is er voor de honger een BBQ. Uiteraard zijn de Dupont Kazen (Jong en Mout & Hop) van de parij en verder Pietermansworst of Leuvense Paté. Om 13 uur kunnen er 5 verschillende versies van het bier Mano Negra worden geproefd.  Meer info vind je hier!

Diverse collectors items en een verrassing maken het vast weer een succes. Voor meer informatie over het festival en bijvoorbeeld de bereikbaarheid kijk op de website www.vbpf.be.

Overigens had ik al een aantal maanden geleden over Vilvordia geschreven. Aangezien het nu echt voor de deur staat en dit een mooi evenement is en er veel nieuwe informatie is, bij uitzondering nog een posting. Proost en veel plezier!

Lees ook:30-04-’11: Vilvordia bierproeffestival
Lees ook:Bierproeffestival 24 april 2010
Lees ook:5e Kastels Bierfestival: Paasweekend 2010
Lees ook:05-03/06-03-11: Zythos Bier Festival
Lees ook:18-12-’11: Noordelijke kerst- en winterbier festival Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.