Bieractie top drie week 21

actieAls het goed is heeft iedereen met het mooie Pinksterweer van de frisse ‘zomerbieren’ kunnen genieten. Deze week in de bieractie top drie weer wat mooie speciaalbieren. Waaronder ook een bier die nog niet in de bieractie top drie heeft gestaan. Overigens struikel ik nu bijna over alle WK-acties van de bierbrouwers. Dus iedereen kan zijn of haar hart ophalen.  

 

Ik heb er veel over gesproken de afgelopen weken. Lokale en regionale Nederlandse brouwerijen. Vandaar vandaag in de bieractie top drie

Op nummer 1: De bieren van Brouwerij De Leckere bij alle Mitra-slijterijen. De Pontificale, Crom Hout en Blauwe Bijl per flesje a 0.30 liter van 1,39 voor 1,19 euro.

En nu iedereen voldoende inkopen van de nummer twee het Kasteelbier Bruin. Zet de flesjes rechtop in een donkere kast die een constante temperatuur heeft van circa 15 graden! Bij de Mitra is een set Kasteelbier Bruin van 4 flesjes a 0.33liter van 6,36 voor 3,96 euro!

En vandaag een prachtig interview met dé brouwmeester van Grolsch, Guy Evers. Vandaar op nummer drie: De Grolsch Premium Weizen bij Sanders Supermarkt. 1 set van 6 flesjes a 0.30 liter van 4,99 voor 3,99 euro!

Proost!

Lees ook:Bieractie top drie week 1
Lees ook:Bieractie top drie week zeven
Lees ook:Bieractie top drie week vier
Lees ook:Bieractie top drie week 22
Lees ook:Bieractie top drie week 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.