Bavaria steelt de show van Heineken

Sylvie_met_6packtas_2lrWie naar de oefenwedstrijd keek heeft ze kunnen zien. De 60 dames in de Dutchydress van Bavaria. Ze trokken alle aandacht en waren uitgebreid in beeld. Iets waar de officiële sponsor Heineken zich net als de KNVB kapot aan geërgerd zou hebben. Eerst kregen ze het moment dat van Grolsch had moeten zijn toen FC Twente landskampioen werd en nu dit. Helemaal terecht. Er moet namelijk eens wat creativiteit ontstaan bij de brouwers. Daar is Bavaria hard mee bezig! 

Alle brouwers die de traditionele gebruiken binnen de bierbranche kunnen doorbreken zijn welkom. Dit keer was het Bavaria hopelijk de volgende keer een ander merk. Uit een reactie van Peer Swinkels blijkt dat er nog meer volgen! Gemist, kijk hieronder naar de YouTube opnames!

Door de jurkjes gratis te geven is natuurlijk wel voor een deel meegewerkt aan deze geweldige stunt. Dure contracten of niet…. je moet ook innovatief en slim zijn! Peer Swinkels geeft aan dat het op eigen initiatief was en dat de meiden op eigen gelegenheid naar de wedstrijd zijn afgereisd. 

Ook al was het vooropgezet… dan vond ik ‘m echt heel erg slim bedacht. En aangezien hij ook op de hoogte is dat nog meer van deze acties gaan volgen… Heineken geeft aan van niets te weten. Logisch want daarmee geven ze nog meer publiciteit aan deze actie. Iets dat ze natuurlijk absoluut niet willen.


 

Bron: Telegraaf

Lees ook:Verhaal achter de marketing van Bavaria
Lees ook:Bieromzet tijdens het WK
Lees ook:Amy Winehouse was bijna een Bavaria babe
Lees ook:Bavaria lanceert vandaag nieuwe website
Lees ook:‘Gemeenten geven te makkelijk horecavergunningen af’

2 reacties op “Bavaria steelt de show van Heineken

  1. bAVkito

    Het oranje jurkje van Bavaria in Lieshout is zo’n succes, dat de bierbrouwer er twee keer zo veel moet laten maken. Ook de belangstelling uit het buitenland is groot.

    Tot nu toe zijn er zo’n 100.000 van die jurkjes verkocht en Bavaria verwacht dat het er uiteindelijk 200.000 gaan worden.

    Naast de Oranje Dutch Dress heeft Bavaria nu ook jurkjes in de kleuren van andere WK-deelnemers gemaakt.

    Het gaat dan om Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland en Zuid-Afrika. En dat er geen Duitse variant is gemaakt, is geen toeval…

    bron:omroep brabant

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.