Verslag Bier Beleving Oss!

BierbelevingossGisteren op Bier Beleving Oss geweest. Allereerst moet gezegd worden dat het weer natuurlijk heel slecht was. Echt heel erg jammer van zo’n mooi festival waar heel wat brouwers uit diverse delen van Nederland waren gekomen. Verderop een korte impressie met aansluitend een demonstratie van het nieuwe afvulsysteem van Brouwtechniek Nederland.

Het ziet er mooi uit. Echt een beetje fancy met licht in de achtergrond. Het geeft zeker een nieuwe dimensie aan bierbeleving. Wat het bier was van het festival? Alles is uiteraard een kwestie van smaak. Zelf was ik onder de indruk van Zwaar Werk, het nieuwe bier van Jopen. Qua beleving vond ik het een beetje in de richting komen van Kasteelbier Bruin. Redelijk zoet, donker met diverse kruiden en een gevaarlijk bier van 10%. Door de zoete toetsen drink je het weg als limonade ;-) .

Gelukkig werd het weer later op de middag iets beter en stroomde de tenten van deze Osse bierbeleving vol. Ik vraag me wel af op welke wijze er in de PR aandacht is besteed aan dit festival. Ondanks het weer was het in het begin en over het algemeen echt heel erg rustig. Toch erg zonde aangezien de brouwerijen er veel tijd aan besteden om de stands bemand te krijgen en mooie bieren te presenteren.  Hieronder Constant Keinemans van Brouwtechniek Nederland aan het woord! 

Lees ook:30-5-2010: Bier Beleving Oss
Lees ook:Meer bierbeleving door nieuwe techniek
Lees ook:29-05-’11: Bier Beleving Oss
Lees ook:La Trappe komt met nieuw Bio Bier!
Lees ook:27-05-’12: Bier Beleving Oss

0 reacties op “Verslag Bier Beleving Oss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.