Meer bierbeleving door nieuwe techniek

BrouwtechniekBrouwtechniek Nederland lanceert op 30 mei a.s. een nieuw flessen afvulunit. Deze unit kan diversen maten flessen afvullen met het koolzuurhoudende drank bier. Horecabedrijven en uiteraard ook brouwerijen kunnen met dit afvulsysteem op druk rechtstreeks afvullen van fust op fles. Dit is natuurlijk pure bierbeleving waardoor de bierdrinker het idee heeft een nog verser product te hebben.

Het gerstenat gaat rechtstreeks in de fles en kan direct worden meegenomen. Een goede zet. Het werkt toch hetzelfde als met kaas bij de ’boer’ die het terplaatse in het papier wikkelt!  

Het rechtstreeks afvullen van fust op fles op druk bestaal al echter is nu schrikbarend duur, circa 5.000 tot 10.000 euro. Met deze oplossing kan de bierbrouwer en horecaondernemer al voor circa 1.500 euro de bierbeleving van het product verhogen. Ook is bij het design gedacht aan plaatsing op de bar waardoor het er mooi uitziet.  

Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Bier Beleving Oss dat a.s. zondag plaatsvindt wordt een demonstratie gegeven van dit systeem. Ik ben er bij en zal met camera en microfoon een leuke reportage maken van het systeem. Kan iedereen het met eigen ogen bekijken. Van 13:00 uur tot 18:00 uur op ’t Boterpleintje in Oss is iedereen van harte welkom.

Bron:  www.brouwtechniek.nl

Lees ook:Bieractie top drie week 48
Lees ook:Verslag Bier Beleving Oss!
Lees ook:Heineken bestaat 140 jaar
Lees ook:Bier in blik bezig aan sterke opmars in VS
Lees ook:Unieke bieren als ‘real ale versie’ in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.