10-10-2010: Veluwse Bokkentocht

Op een mooie legendarische datum 10-10-2010 vindt de natuurfietstocht met bokbier en paddenstoelen plaats: De Veluwse Bokkentocht. 30 kilometer door de natuur en uiteraard langs cafés en restaurants in Garderen, Ermelo en Putten om een heerlijke herfstbok te proeven. Meedoen kost 5,- euro waarbij tussen 13 en 14 uur bij iedere horecagelegenheid opgestapt kan worden die meedoet aan de bokkentocht.  

Met een route, stempelkaart en vlaggetje rij je naar alle herfstbok proefplaatsen toe. De opstapplaatsen zijn bij de volgende cafés en restaurants: Hazeburg Ermelo, ’t Trefpunt Putten, ‘t Lagerhuys Garderen, Eetcafé De Hinde Putten, Eetcafe Stam Garderen en Het Smulhuisje Putten.

Voor meer info: www.veluwsebokkentocht.nl

Lees ook:Veluwse Bokkentocht
Lees ook:Voor de echte bierverzamelaars
Lees ook:Horeca ondernemers vallen in de prijzen met biercreatie
Lees ook:12-10 t/m 14-10: De Bokkentocht van Wijk aan Zee
Lees ook:Tweede Bokkenwandeling in Leiden

0 reacties op “10-10-2010: Veluwse Bokkentocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.