Tweede Bokkenwandeling in Leiden

Wie na drie dagen Bokbierfestival in Amsterdam nog niet bokkig genoeg is kan het komende weekeinde alweer zijn (of haar) borst nat maken. Het in een glas doen en opdrinken zou mijn idee zijn, maar je kunt in ieder geval meelopen met de tweede Bokkenwandeling in Leiden.

Op zondag 4 november 2012 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze in samenwerking met een zestal Leidse kroegen namelijk opnieuw een wandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een aantrekkelijke stadswandeling door de prachtige historische Leidse binnenstad langs zes cafés die allemaal een ander bijzonder Bo(c)kbier op tap hebben met bijpassende hapjes.

Als deelnemer ontvang je een speciaal (bokbier)glas, een beschrijving van de route, een stempelkaart en zes bokbierbonnen. Tijdens de wandeling verzamel je stempels, en een volle stempelkaart geeft recht op een certificaat van deelname en een leuke attentie. Inschrijven voor de Bokkenwandeling kan via www.bokkenwandeling.nl of aan de bar van de deelnemende cafés: Biercafé Lemmy’s, Café Olivier, Café L’Esperance, Café Storm, Café de Keyzer en Café ‘t Praethuys. De wandeling kun je starten vanaf 14.00 uur.

Lees ook:Lentebierwandeling door Leidse binnenstad
Lees ook:10-10-2010: Veluwse Bokkentocht
Lees ook:Doe de Haarlemse Lentebierkroegentocht
Lees ook:Wandel door drie provincies en proef het lekkerste bier
Lees ook:De Lentebierwandelingen komen er weer aan

Eén reactie op “Tweede Bokkenwandeling in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.