De auto die het bier haalt

vliegende_autoHet lijkt onwaarschijnlijk maar het schijnt dat het al mogelijk is dat je auto bier voor je gaat halen zonder dat je er zelf inzit. Inderdaad Knightrider-achtige taferelen. Op robot technieken kan een auto ingeprogrammeerd worden om naar de drankwinkel te rijden om vervolgens daar het bier in de achterbak te laten zetten. Als dit kan dan zie ik ineens heel veel andere mogelijkheden. Naar huis rijden met alcohol achter het stuur is dan ook geen probleem meer.

Ik kan mij wel voorstellen dat het een dure hobby is. Om de auto te laten rijden zijn namelijk wel vliegtuigjes nodig die met behulp van radar, sonar en lasers de robotauto door de stad laten rijden. Overigens zijn ze nog bezig met het integreren van de technieken om de auto ook bij stoplichten en kruispunten te laten stoppen. Volgens mij gaat het sneller als de vliegtuigjes het bier ophalen ;-) .

De eerste robotauto komt overigens van het merk Porsche. Toch handig! Terwijl je ergens bier gaat proeven gaat de auto bier halen of deze kan straks jou naar huis rijden. Is het probleem van de alcohol achter het stuur ook direct opgelost!


 

Bron: SUVnieuws

Lees ook:Bier gedronken? Dan start de auto niet!
Lees ook:Goede voorbeeld!
Lees ook:Bier en de kerstman geen goede combi
Lees ook:Eén alcoholische drank verhoogt kans op auto-ongeluk
Lees ook:Brouwerijen tegen bierverkoop bij tankstations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.