Gelukkig nieuwjaar!

gelukkig nieuwjaarBierliefhebbers en biervrienden, het jaar 2011 is een feit! Iedereen een gelukkig nieuwjaar! Ook in 2011 zie ik jullie graag terug op dit blog. Laten we er samen een mooi jaar van maken. Dat we maar weer heel veel prachtige biermomenten mogen krijgen in 2011. Laat de speciaalbiermarkt lekker verder groeien en het zou zeker leuk zijn als in Nederland iets innovatiefs op bier- of brouwgebied gerealiseerd wordt.

Dan halen we als klein landje het wereldnieuws. En dus niet als zwaarste of sterkste bier ter wereld. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en zie jullie graag terug op mijn blog. Mocht je overigens leuke en bijzondere nieuwtjes hebben. Je kunt ze altijd plaatsen bij reacties of mailen naar [email protected]! Tot blogs!

Lees ook:Korte time out door duimbreuk
Lees ook:De belangrijkste biergebeurtenissen van 2010
Lees ook:Welkom allemaal
Lees ook:Zwaarste bier van de wereld in Nederlandse handen
Lees ook:Heineken wereldwijd bekend

Eén reactie op “Gelukkig nieuwjaar!

  1. Fred Schiphorst

    Ik zou graag zie dat 2011 het jaar van de transparantie in de bierwereld zou worden. Dat we als consumenten van bier mogen weten wat we voorgeschoteld krijgen. Dus bijvoorbeeld waar het gebrouwen is en wat er in zit. En of het een origineel recept betreft of dat het gaat om een bestaand bier met fraai etiket. De PINT etikettenactie vertoont nog steeds met enige regelmaat bedroevende resultaten. Als dat zou veranderen zou ik al heel blij zijn. Het is tijd voor innovatie in de informatievoorziening naar de consument.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.