Wat is het populairste wintersportbier?

apres-ski-bierviltjeDe feestdagen zijn weer achter ons en voor diverse (gelukkige) mensen betekent dit dat de wintersport weer voor de deur staat. Uiteraard zijn er ook al heel wat met de kerstperiode al naar de sneeuw afgereisd. Echter het gros van de Nederlanders gaat toch in januari, februari of maart op wintersport. En bij deze activiteit hoort na afloop van een intensieve dag toch een heerlijk weizenbier of pils. Welk pils smaakt dan het lekkerst in welk land en waar? Geef je mening. (foto: Boomerang.nl).

Zelf vind ik zo’n weizenbier, een Weihenstephaner of Erdinger bijvoorbeeld, dan toch heerlijk smaken. De kroeg en ambiance is overigens net zo belangrijk. Op www.apresski.biz kunnen we stemmen op onze favoriete bar. De London Pub in Kirchberg ging er al eens met de titel vandoor maar ook de IceBar in Mayrhofen en de CinCin in Gerlos eindigde hoog. Volgens mij heeft dit stemgedrag vooral ook te maken met de hoeveelheid Nederlanders die naar een wintersportplaats afreizen. Deel je favoriete bier en kroeg in de wintersportplaatsen met ons door hieronder te reageren! 

Lees ook:Sneller dronken door de wintersportzon?
Lees ook:Erdinger Weizenbier
Lees ook:Café De Groene Weide is Café van het Jaar 2011
Lees ook:Welk bier drink jij bij zomerse temperaturen?
Lees ook:Bier favoriete zomerdrank voor mannen

2 reacties op “Wat is het populairste wintersportbier?

  1. Annemiek

    Na afloop van een dagje skiën een Erdinger in de Laterndl Pub in Finkenberg (bij Mayrhofen) hoort er voor mij echt bij!

      /   Beantwoorden  / 
  2. harald

    Hoi,

    Wij gaan volgend jaar ook misschien naar Finkenberg, maar is de apreski daar wat of is het een saaie bedoeling. Komen er in dat dorp ook veel nederlanders? Em is het s,ochtend druk bij de lift in het dorp en tot hoelaat gaat de lift s’middags.

    Met vriendelijke groet,
    Harald

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.