Strubbeling met Corona bij EM-TE

Een aantal weken geleden vernam ik dat de bedrijfsleider bij de EM-TE supermarkt bij mij om de hoek tegen een klant vertelde dat Corona niet meer in het assortiment zat. Daar was Mexicali voor in de plaats gekomen. Een oplettende twitteraar meldde mij vervolgens ook dat er een conflict zou zijn waardoor Corona niet meer in de supermarkten lag. Navraag leverde het volgende op.

Een accountmanager van de Sligro zei dat er niets aan de hand moest zijn en Corona gewoon in de supermarkten moest staan. “Mexicali zou sowieso tijdelijk zijn aangezien er geruchten waren vanuit de markt dat het met de organisatie van Mexicali niet goed zou gaan.” Voordvoerder van de Sligro, Wilco Jansen had nog niets over de ‘problemen’ vernomen: ”Waarschijnlijk gaat het om een tijdelijke boycot met de distribiteur. Dit is aan de orde van de dag.”

Importeur van Corona, Suncomex Import en onderdeel van Kickvorsch wilde er verder niets over loslaten. Ik ben benieuwd en hou bij onze super in de gaten wanneer ’t weer verkrijgbaar is.

Lees ook:Westvleteren Bouwsteenbox bij Sligro
Lees ook:Mexicali de nieuwe Corona?
Lees ook:Streekbier ‘Maashorstbier’ de supermarkt in!
Lees ook:Westvleteren Bouwsteenbox alleen voor Sligro klanten
Lees ook:Corona Extra: ook in de winter

Eén reactie op “Strubbeling met Corona bij EM-TE

  1. Terry

    Ik ben al jaren een Corona drinker, en ik was inderdaad niet echt blij met deze ontwikkeling bij de EMTE. Maar nu neig ik toch meer naar de Mexicali, omdat Corona inderdaad veel bitterder is. Maar ik wissel het nu gewoon af want deze twee biertjes kan je prima na mekaar drinken, en dan heb je dus niet de hele avond dezelfde smaak ervaring in je mond. Navraag bij de EMTE deze week, leverde trouwens weer interessante informatie op. Want er schijnt nu geen twijfel meer te zijn over het in het assortiment houden van Mexicali bier (misschien komt dat omdat ik veel afneem) en omdat het erg lekker smaakt en ook nog s 44 cent per flesje goedkoper is dan de Corona (prijs Corona 8.69 per 6 bij de AH en JUMBO) is dat zeker goed nieuws en heb ik gelijk maar weer 2 dozen besteld :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.