Bier van de Simpsons nu in Nederland te koop

Bierliefhebbers die graag naar de Simpsons kijken kunnen hun geluk niet op. Het bier wat in de serie wordt gedronken is nu ook in Nederland te koop! Homer Simpsons uit de niet bestaande stad Springfield drinkt elke dag wel van zijn favoriete Duff bier. In januari van dit jaar plaatste ik een bericht over de verkrijgbaarheid van Duff bier in België. Een discussie daarna volgde of het nu wel of niet legaal was.


In 1998 was Duff Bier al eerder te koop. Een Australische brouwerij heeft het destijds een korte tijd gebrouwen, maar moest het van de producers van de Simpsons uit de handel nemen. Nu brouwt de Duitse brouwerij Eschweger Klosterbrauerei het Duff bier en het is de vraag of het nu wel op de markt zal en mag blijven. Voorlopig is het gewoon via internet te bestellen.

Duff bier heeft een alcoholpercentage van 4,9% en is verkrijgbaar in 6-pack flesjes en een tray van 0,33 liter blikjes en te bestellen via www.megagadgets.nl/duff-beer.html. Vul aan het einde van je bestelling de kortingscode BIER5%PRC in en je krijgt 5% korting op de complete bestelling bij Megagadgets.

Bron: goedkoopbier.nl

Lees ook:Duff bier maken of kraken?
Lees ook:Simpson bier in beslag genomen
Lees ook:Duff bier toch ‘illegaal’
Lees ook:Favoriete bier van Homer Simpson binnenkort legaal verkrijgbaar
Lees ook:Bier bestellen met je telefoon

0 reacties op “Bier van de Simpsons nu in Nederland te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.