Echtscheidingscafés een nieuwe trend?

Inspelen op de vele stellen die scheiden lijkt een nieuwe trend. Er komt binnenkort een tv-programma dat je helpt met scheiden, er bestond al een echtscheidingshotel en nu dan ook een echtscheidingscafé. In Den Bosch is een paar weken geleden op Valentijnsdag de Divorce Bar geopend. Hier kan je gezellig vieren dat je weer vrijgezel bent. Ondernemers Jan van Son en Jim Halfens zijn van plan nog veel meer echtscheidingscafés te gaan openen. Eigenlijk is het misschien minder een echtscheidingcafé maar meer een datingcafé.

In het echtscheidingshotel krijg je begeleiding bij de afhandeling van de scheiding en vervolgens kan je in het café gaan feesten dat het voorbij is. Er zijn 3 arrangementen namelijk brons, zilver en goud. In elk arrangement krijgt de gescheiden persoon sowieso een welkomstcocktail. Bij zilver is er een Divorce Bar-dj, bij goud is er ook een Divorce Bar-zanger bij. Naast al die scheidingsconcepten kan je in het café ook gewoon je verjaardagsfeest of vrijgezellenparty vieren of een ‘ouderwetse’ stapavond houden.

Het is in ieder geval creatief en ludiek bedacht, en ik denk met één op de drie scheidende stellen dat het ook nog eens succesvol kan zijn. Wanneer maken we het eerste echtscheidingsbier?

Bron: Proost Magazine 

Lees ook:Belgische brouwers vallen in Australië in de prijzen
Lees ook:Bierbrouwers uit Nederland en België vallen in de prijzen
Lees ook:Elland 1872 Porter bekroond tot beste Britse bier
Lees ook:Winnaars European Beer Star Awards 2012
Lees ook:Guus Meeuwis krijgt eigen bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.