Laatste dagen Week van het Nederlandse Bier

De laatste dagen van de Week van het Nederlandse Bier zijn helaas alweer aangebroken. Maarrrrr dit weekend staan er nog meer dan fantastische activiteiten op ‘t programma om iets van de Nederlandse biercultuur op te snuiven. Zaterdag en zondag vinden de Nederlandse Brouwerijdagen plaats waarbij in totaal 70 brouwerijen de deuren voor het publiek hebben geopend.

Dat betekent dat er overal in Nederland wel een brouwerij in de buurt is om een keer een kijkje te gaan nemen. Een ander prachtig evenement is het Utrechts Bierbrouwers Festival dat morgen plaatsvindt bij de Molen vlakbij het Centraal Station van Utrecht. Ook vinden vele bierproeverijen plaats van Weert tot Heiloo en van Geldrop tot Den Haag.

Wil je wat meer cultuur opsnuiven dan kan je deelnemen aan de Historische bierwandeling in Haarlem. En ben je benieuwd naar prachtige bier en spijscombinaties. Er zijn bij heel wat restaurants en horecagelegenheden dit weekend exclusieve bier- en spijsmenu’s op de kaart gezet. Kortom, er zijn nog voldoende activiteiten om dit weekend kennis te maken met al het prachtige dat er op biergebied in Nederland te beleven is. Voor meer informatie klik hier voor het programma.

Bron: Week van het Nederlandse Bier

Lees ook:Weekendtips Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Start Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:14-05-11: Brouwdemonstratie op Utrechtse Bierbrouwers Festival
Lees ook:Bieractiviteiten 16 /17 mei: Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier voor de deur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.