Wedstrijd: Op zoek naar het lekkerste huisbier

Waar ben je als café of horecazaak tegenwoordig als je geen eigen huisbier hebt? In opdracht van een (eet)café wordt steeds vaker een bier ontwikkeld met eigen receptuur. Zeker nu speciaalbier zo populair is geworden. Proost! heeft op deze trend een leuke wedstrijd bedacht, de zoektocht naar het lekkerste huisbier.

Etiketbieren kunnen niet aan deze wedstrijd meedoen. Het moet dus wel een origineel recept zijn dat exclusief voor of door de horecazaak is gemaakt. Dat wordt nog een uitdagende klus voor de juryleden om dit van alle inzenders te achterhalen. Om deel te nemen is het belangrijk om het bier uiterlijk woensdag 31 oktober aangemeld te hebben. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met de onderwerpregel ‘Lekkerste huisbier van Nederland’. Het is belangrijk om in de mail mee te sturen:
- een omschrijving van het bier;
- de motivatie, waarom het is gebrouwen;
- indien mogelijk, een afbeelding/foto van het etiket, het flesje en/of het glas mee.

Winnaar
Proost! roept in twee categorieën een winnaar uit: de categorie licht/blond tot zes procent alcohol en de categorie zwaar/degustatiebier. Tijdens de komende Horecava, in januari 2013, worden de winnaars bekendgemaakt op het Proeven met Proost!- plein.

Voor meer informatie klik hier.

Lees ook:Zoektocht naar lekkerste huisbier weer van start
Lees ook:Verkiezing Lekkerste Huisbier 2013 nu al succes
Lees ook:Tempelbier en Christine lekkerste huisbieren van 2013!
Lees ook:Het lekkerste huisbier van Nederland komt uit Groede
Lees ook:Winnaars lekkerste bockbier 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.