Open Nederlands Kampioenschap Bierbrouwen

Tijdens de Week van het Nederlandse Bier dat in 2013 plaatsvindt van 23 mei tot en met 2 juni vindt het Open Nederlands Kampioenschap bierbrouwen plaats. Amateur bierbrouwersvereniging ‘t Wort Wat organiseert het dit jaar op 2 juni bij Jopen in Haarlem. Niet zonder reden. Het bier dat de amateurbrouwers dienen te brouwen is de Jopen Koyt.

Het is al een flinke uitdaging om een gruitbier te brouwen. Dat wordt versterkt doordat natuurlijk niet bekendgemaakt wordt hoe men de Jopen Koyt brouwt. Op de website van ONK is wel een aantal tips weggegeven. De bieren kun je inleveren vanaf 22 april 2013 tot en met 26 april 2013. Maak alvorens naar een inleveradres te gaan, eerst even een afspraak, telefonisch dan wel per e-mail.

Meer informatie over het kampioenschap is te vinden op http://www.onk2013.nl

Lees ook:NK Bierbrouwen heeft al 289 inschrijvingen
Lees ook:Open Nederlands Kampioenschap Bierbrouwen
Lees ook:5-6-’10: Open Nederlands Kampioenschap bierbrouwen
Lees ook:Maes geeft rondje van 1,2 miljoen bier
Lees ook:Brouwtips voor thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.