Persoonlijke Hertog Jan Grand Prestige voor vaderdag

Voor het tweede jaar op rij geeft Hertog Jan de mogelijkheid om voor vaders een Hertog Jan Grand Prestige apart te leggen. De Vaderdagactie houdt in dat er via www.hertogjan.nl/persoolijkefles een Grand Prestige in de kelders van de brouwerij in Arcen wordt voorzien van een naam. Hiermee kan een eigen fles nog lekker doorrijpen en meer in smaak evolueren richting een vintage port.

Het cadeau kan direct worden opgehaald maar mag ook pas over acht jaar verzilverd worden. De persoonlijke fles heeft een bijbehorend certificaat en uiteraard krijg je ook een rondleiding voor twee personen door de brouwerij in Arcen om te zien hoe de Hertog Jan Grand Prestige is gemaakt. Ik heb inmiddels al verschillende vintage exemplaren van de Grand Prestige gedronken en het is absoluut de moeite waard. Een aantal staat bij mij ook nog in de kelder! .

 

Lees ook:Leuk idee voor Vaderdag
Lees ook:Hertog Jan lanceert Grand Prestige bierkaas
Lees ook:Hertog Jan Grand Prestige wint biertest
Lees ook:Hertog Jan Grand Prestige wint twee sterren
Lees ook:Veilinghuis Christie’s veilt speciale Hertog Jan bieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.