Brouwerij Dampegheest introduceert kuitbier in assortiment

De kleine brouwerij Dampegheest uit Limmen voegt het gebrouwen kuitbier voor de Week van het Nederlandse Bier toe aan haar assortiment. Alle bierliefhebbers kunnen de van oorsprong 15e eeuwse bierstijl voor het eerst proeven tijdens de open dag op zondag 2 juni. Van 12.00 tot 17.00 uur gaan de deuren open en vinden er rondleidingen gecombineerd met proeverijen plaats.

Herman Zomerdijk is samen met de broers Rinus en Kees Koot vanuit de hobbybrouwsfeer de Limmense brouwerij gestart. Combineer een bezoek op deze dag ook met een bezoek aan andere Noord-Hollandse brouwerijen zoals de Jopenkerk, De Prael, t IJ en Klein Duimpje. Kijk voor een overzicht van alle brouwerijen die hun deuren in het weekend van 1 en 2 juni hebben geopend op: www.weekvanhetnederlandsebier.nl/138/brouwerijdagen.html

Lees ook:Ontmoet de man achter Kees en proef zelf hoe lekker bier kan zijn
Lees ook:Opening Brouwerij De 7 Deugden
Lees ook:Open brouwerijdagen Heineken trekt 7.000 bezoekers
Lees ook:05-03-11: Open brouwdag Cantillon
Lees ook:Opening De Noord-Hollandse Bierbrouwerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.