Nieuwe editie van het magazine Bier!

Alweer een nieuw exemplaar van het magazine Bier! is uitgekomen met dit keer het verhaal van de drie-eenheid achter de Texelse Bierbrouwerij. Verder een kennismakingsgesprek met de zoon van Paul Rutten, Jan Paul, die het werk als chirurg achter zich heeft gelaten en de volgende generatie wordt in de Gulpener bierbrouwerij. Natuurlijk is er aandacht voor de zomermaanden en wordt het witbier voorgeproefd en beoordeeld.

Ook vind je er tips voor bieren die lekker wegdrinken als de temperaturen stijgen. De bierreis ging dit keer naar Den Haag en meer over het door Brouwerij ‘t IJ gebrouwen bier voor sterrenrestaurant Ciel Blue. Enfin, voor wie het allemaal wil lezen kijk dan vooral op www.biermagazine.nl

Lees ook:Een oase met ludiek lekker bier
Lees ook:Zelfstandige toekomst Gulpener Bierbrouwerij gegarandeerd
Lees ook:Bavaria virtuele biertour
Lees ook:Start van de Week van het Nederlandse Bier!
Lees ook:Brouwtips voor thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.