Hertog Jan lanceert nieuwe website

De nieuwe website van Hertog Jan is live gegaan, een platform waar bierliefhebbers en horecarelaties van de Vriendenrking Hertog Jan op één plek samenkomen. De modernere website, waarbij niets aan de huisstijl is gewijzigd, toont voor het eerst de historie en verhalen achter de verschillende Hertog Jan bieren.

Verder wordt de biergenieter aangemoedigd om vooral te koken met bier. Bovendien staat op de website een uitgebreide uitleg over de verschillende biertypes. Bezoekers worden op de hoogte gehouden van activiteiten en speciale bierevents rondom bier en de biercultuur in Nederland. De link met sociale media is prominenter op de website aanwezig en op de Facebookpagina van Hertog Jan zullen bierliefhebbers uitgenodigd worden om hun passie voor bier te delen.

Ik zou zeggen, neem zeker eens een kijkje op www.hertogjan.nl.

Lees ook:Hertog Jan hèt dagje uit…
Lees ook:Hertog Jan De Proeverij is begonnen
Lees ook:Hertog Jan Grand Prestige wint biertest
Lees ook:Persoonlijke Hertog Jan Grand Prestige voor vaderdag
Lees ook:KBC Open Brouwdag 25 september 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.