Videoverslag ‘Lekkerste Bockbier 2010′

Gisteren had ik al heel kort de winnaars bekendgemaakt. Zoals niemand ontgaan is, heb ik behoorlijk wat gefilmd. Een videoverslag van het Lekkerste Bockbier 2010 is verderop te zien! Nog even iets meer over het proeven in het proefpanel. Ik was ervan overtuigd dat ik twee keer in het panel zat van de zware bieren. Tijdens het napraten gisteren bleek dat tafel 3 in de finaleronde toch de standaard bokken had. En ik was nog wel zo overtuigd dat ik de Emelisse proefde . Niet dus. Wat het wel was kunnen we natuurlijk vanaf morgen zien op de website.

Het is in ieder geval een compliment aan de ‘standaard’ bocken die in de finale zaten! De kwaliteit was goed. Overall toch zeker wat mooie bockbieren geproefd. Helaas ook een aantal die qua smaak ver weg waren van een goed bockbier. Alles is natuurlijk een kwestie van smaak.

Deelnemen aan het proefpanel was een leuke ervaring. De sfeer is fantastisch en spannend is het zeker. Je weet gewoon niet welk bockbier je drinkt en heel goed of juist slecht beoordeeld. Leuk dat iedereen zo enthousiast meewerkte aan de video. Een compleet verhaal van de start tot de winnaars met diverse interviews! En La Trappe kan ook zien hoe ze gehuldigd werden! Bekijk hieronder het verslag! Mocht de weergave hieronder niet goed zijn dan kan je via deze link de video zien: http://www.youtube.com/fionadelange?gl=NL&hl=nl

Lees ook:Videoverslag wedstrijd Lekkerste bockbier van Nederland 2013
Lees ook:19-10-’13: Lekkerste Bockbier van Nederland 2013
Lees ook:Videoverslag uitreiking lekkerste bockbieren 2012
Lees ook:Bierliefhebber vindt kwaliteit bockbier goed
Lees ook:Winnaars lekkerste bockbieren bekend

9 reacties op “Videoverslag ‘Lekkerste Bockbier 2010′

 1. Kees Beerepoot

  Hé, dat is raar. Ik krijg de melding dat de video niet beschikbaar is (“This video is unavailable”)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fred Schiphorst

  Nu doet hij het in elk geval wel en ik moet zeggen: fraaie impressie van een fraaie biergebeurtenis.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Bedankt! Er was even wat tijd nodig voordat de film geladen was ;-) .

     /   Beantwoorden  / 
 3. Bas

  Was zaterdag nog bij La Trappe, erg leuk trouwens daar. En ik vond de Bokbier van La Trappe erg lekker, meestal vind in een bokbier wat te zoet en niet erg bijzonder, maar deze wel :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Hij heeft natuurlijk niet voor niets gewonnen ;-) .

     /   Beantwoorden  / 
   1. Bas

    Heb nu een La Trappe Bock voor me staan, jammie :-)

      /   Beantwoorden  / 
 4. Jan

  Leuke compilatie, Fiona! Ik zie een hoop bekende gezichten. Onder andere een mooi optreden van Dean Southall! Moet wel lachen om die man die nog niet eerder een bokbier heeft gedronken, maar gelukkig wel eerder een speciaalbier (witbier) heeft gedronken. Tja, daar zijn dus ook nog wat liters speciaalbier te ‘halen’.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Zeker! Ik vond het erg grappig en treffend! Zo zijn er nog heeeeel veel mannen én nog meer vrouwen ;-) .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.