Bierliefhebber wil bruin biercafé

bierliefhebberUit de poll op mijn blog blijkt dat 42% van de bierliefhebbers de voorkeur geeft aan een bruin biercafé. Op de voet volgt het authentieke biercafé met 38% van de stemmen. Dat geeft aan dat dus weinig mensen staan te springen om een moderne omgeving. Uiteraard past dat ook niet bij de ambachtelijke uitstraling van bieren. De bieren zelf veranderen voorzichtig hier en daar in de etiketten en hele uitraling naar iets moderner. Verandering?

 

Dat zou natuurlijk een brug kunnen zijn naar een modernere caféomgeving. Momenteel wil slechts 5% een mondern, hip en trendy café, 8% een feestcafé en 1% een danscafé. Samen is dit toch goed voor 14%. Dat zijn vast en zeker de jonge stemmers onder ons die graag pils drinken en lekker feesten. 7% is op zoek naar nog iets anders. Kunnen deze stemmers toelichten waar ze dan naar op zoek zijn? Wat is het ultieme biercafé? In totaal zijn er 114 stemmen uitgebracht.

Als toevoeging is gisteren op mijn facebook nog geplaatst dat er vooral geen muziek moet zijn en het personeel verstand moet hebben van bier. Met name het laatste lijkt een inkopper. Geloof mij er zijn heel wat biercafés waarbij alleen de eigenaar iets van bier weet en de rest weinig tot niets!

Lees ook:Wie zijn de biergenieters op bier.blog.nl?
Lees ook:‘Vrouwenbier heeft toekomst!’
Lees ook:Bieraanbieding via de mail of nieuwsbrief
Lees ook:Hoe ziet het café van een bierliefhebber eruit?
Lees ook:Het ultieme terrasweer: welk bier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.