België zet vrouwen in het zonnetje met gratis bier

gratis bier voor vrouwen op voorvaond vrouwendag belgie

Hoe je een vrouw aan het bier krijgt? Gewoon door gratis een biertje naar keuze aan te bieden. Aan de vooravond van internationale vrouwendag kunnen vrouwen vandaag in veel cafés tussen 18.30 en 19.30 een gratis bier naar keuze bestellen.

De organisatie van dit ludieke initiatief ligt bij Fier op ons Bier. Onder het motto ‘vrouwen en bier, een perfecte match’ kan iedereen alvast op zoek gaan naar een passend biertje. Via de smaakwijzer vind je zonder moeite het perfecte biertje voor jouw stemming. Niet alleen heel handig, maar ook heel leuk. Het is zeker de moeite waard op de site even te bezoeken.

Deze actie laat zien dat er gelukkig ook nog genoeg mensen zijn die wel begrijpen hoe je bier populair kunt maken onder vrouwen. Gewoon uitgaan van je eigen rijke biercultuur en die op een leuke manier promoten. Ik zie het als een unieke  win-win situatie. Je promoot je bier en tegelijkertijd zet je de vrouwen in het zonnetje.  Wat wil je nog meer? Wat mij betreft is de actie van vanavond een begin van een nieuwe traditie.

Lees ook:Wat drink jij bij asperges?
Lees ook:Mannen vinden bierdrinkende vrouw aantrekkelijker
Lees ook:Vrouwen toosten op bier!
Lees ook:De Koninck: Antwerpse Bolleke
Lees ook:Grrrr 6 euro voor een Westmalle tripel, doe effe normaal!

2 reacties op “België zet vrouwen in het zonnetje met gratis bier

  1. joeri

    We moeten stoppen met deze onzin. De emancipatie wordt wel erg doorgevoerd. Mannen zijn gelijk aan vrouwen. Laat dit ook zien in reclames en andere campagnes. geen aparte promoties meer voor mannen en vrouwen. Het gaat om de consument. Geen onderscheid meer maken tussen mannen en vrouwen. Ik hoor wel eens over een vrouwenbier, maar dit bestaat echt niet.

    Het enigste is dat veel vrouwen meer op licht alcoholische bieren, blonde en fruitige bieren vallen en dat donkere bieren(bij stouts en dubbels) en sterke alcoholische biere(gerstewijn)voornamelijk door mannen worden gedronken. Maar dat wil niet zeggen dat vrouwen geen donker of zwaar bier drinken.)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Querine de Vos

      Ik begrijp je standpunt en ben het ook zeker met je eens. Maar als bier dan toch aan de vrouw gebracht moet worden, is dit wel een hele ludieke actie.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.