Verslag Beerpassieweekend Antwerpen

bierpassieweekendHet Bierpassieweekend was erg leuk om een keer te bezoeken alhoewel het aantal bezoekers mij toch iets tegenviel. Ik had Brugge al eens bezocht en daar is het toch af en toe schouder aan schouder schuifelen langs de bierkramen. Dat was hier niet het geval. Wellicht kwam dit door het warme weer en besloten mensen op het laatste moment toch om naar een plek te gaan met verkoeling. Iets anders dat mij opviel waren het type bezoekers. Veelal kwamen zij toevallig voorbij en pakten even een paar speciaalbieren mee.

 

Af en toe keken ze toch echt wat vreemd als je zei dat je speciaal voor dit bierweekend naar Antwerpen was gekomen. De nationaliteiten van de bezoekers waren vooral Belgen, Engelsen die je toch ook heel wat hoorde en wat Fransen en Duitsers. Inderdaad relatief echt weinig Nederlanders. Op de passanten na die absoluut niets wisten van dit evenement. 

Een kleine teleurstelling was voor mij wel dat de speciale bieren waar ik toch vooral voor was gekomen in een paar uur op waren. Zoals de La Trappe Quadrupel Oak Aged. Toch heel jammer en wellicht iets om rekening mee te houden. Ik begrijp dat het op een gegeven moment hard gaat echter de volgende dag was het helaas alweer in de loop van de middag op. Het mocht de pret verder niet drukken. We hebben ook mooi twee flessen Val-Dieu Grand Cru mee kunnen nemen. Die zijn hier echt lastig verkrijgbaar hier in Nederland.

Verder heb ik uiteraard met name op vrijdag heel wat interessante mensen ontmoet die iedereen de komende dagen voorbij zal zien komen. Het was een mooi weekend om zeker een keer geweest te zijn! Hieronder een kort stukje video om de sfeer te proeven!

Lees ook:Amstel Bright? Wat is dat?
Lees ook:Verslag Bier Beleving Oss!
Lees ook:Gekkenhuis op Utrechtse Bierbrouwers Festival
Lees ook:Alleen bierrecord oktoberfest München
Lees ook:Video verslag Biermatinee Oisterwijk!

2 reacties op “Verslag Beerpassieweekend Antwerpen

  1. Joeri

    Val-Dieu grand cru = standaard assortiment in onze biershop :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fiona de Lange

      Mooi! Dan ben je een van de weinige..

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.