Verkiezingsgekte in Nederland!

hertogjanOveral waar je maar kijkt of het nu de horecabranche, de sportwereld, de autobranche of de retail is, er zijn talloze verkiezingen. Het is blijkbaar heel succesvol anders bestonden ze niet. Hoe zou dat nu toch komen? Naar mijn idee is Nederland een heel competitief land en wil men altijd het beste jongetje van de klas zijn. Nu begin ik er langzaamaan wel wat moeier van te worden. Hertog Jan organiseert de Vriendenkring café van het jaar. Zucht. Al die cafés van het jaar. Voor mij een reden om er dan al niet meer te komen.

Mensen worden aangespoort om te sms-en op internet te stemmen op hét Hertog Jan café van het jaar. Wordt er weer heel wat geld uit de zakken gehaald… en vervolgens gaan mistery guests de cafés bezoeken en bepaalt uiteindelijk de vakjury wie de winnaar wordt. Mijn point of view is dat er dan uiteindelijk gewoon ‘intern’ wordt bepaald wie de winnaar is. En inderdaad het is een mooie publiciteitsstunt om de Hertog Jan cafés op de kaart te zetten. Ware het niet dat iedereen al zo’n interne verkiezing houdt en het absoluut niet nieuw is.

Om jezelf in de picture te zetten zou een leuke actie wie het meest vrouwvriendelijke café is van nederland of van het jaar naar mijn idee veel hogere ogen gooien. Of beter gewoon helemaal geen verkiezing maar een leuke actie! Als je toch wilt stemmen kan dat op www.vriendenkringhertogjan.nl.

Lees ook:Finalisten verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 bekend
Lees ook:Hertog Jan hèt dagje uit…
Lees ook:In den Grooten Slock is Hertog Jan Café 2011
Lees ook:De Dikke is Hertog Jan Vriendenkring Café van het jaar
Lees ook:Hertog Jan De Proeverij is begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.