Burger King lanceert ‘burger concept’ met bier

whopperbarxOnlangs was ik in Miami en toen verbaasde ik mij al over de vele fastfood restaurants. Amerika staat er uiteraard bekend om. Ik vond het nog aparter dat ik toch nergens bier kon krijgen in een fastfood keten. Overigens kan dit in Nederland ook niet. Maar in de VS verkopen ze de vreemdste producten in een winkel. Het is toch erg prettig als je op vakantie bent om een heerlijk biertje te drinken bij je hamburger maaltijd. Wat vind jij? Zou het een goede zaak zijn dat je in Nederland ook bier bij je menu kunt krijgen? Of misschien ook alleen in de grote steden? 

In een Whopper Bar, een nieuw burger concept van Burger King, in Miami Beach kan straks ook bier gekozen worden bij het hambugermenu. Op deze manier wil zij de toerist de gelegenheid geven om een biertje te drinken bij het eten. Ook in andere toeristische centra van bijvoorbeeld Los Angeles, Las Vegas en New York is het voornemen om dit concept aan te gaan bieden met bier.

Er bestaat geen voornemen om in de traditionele Burger King vestigingen ook bier te verkopen. Ook zijn ze niet de eerste keten die gaat testen met de verkoop van bier bij fast-food menu’s, Starbucks deed dit al eerder. Toch heel apart dat Nederland ook geen bier verkoopt bij de menu’s. In het artikel stond dat in Duitsland bij de Burger King wel bier verkrijgbaar is. Echter na een bezoek op de Duitse Burger King site kon ik daar in ieder geval niets over terugvinden. In Amerika zijn Anheuser-Busch and MillerCoors bij de burger menu’s verkrijgbaar in een speciaal aluminium verpakking. Zo blijft het bier koud.

Lees ook:Nieuwe troef naar grotere bierproductie
Lees ook:Madagascar Three horses beer
Lees ook:Belgisch biercafé Moeke, Breda
Lees ook:Starbucks gaat bier verkopen
Lees ook:Bier en calorieën

2 reacties op “Burger King lanceert ‘burger concept’ met bier

  1. Fiona de Lange

    Getekend!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.